Kronetorp Parks Herrgård (foto: Kronetorp Park AB)

Lediga lokaler

 

Kronetorp Herrgård kommer att renoveras med varsam hand  för att ta tillvara på den vackra arkitekturen. Herrgården och de klassiska gårdsbyggnaderna kommer att utgöra centrum med butiker och service i Kronetorp Park. 6000 kvm lokaler kommer att omges av den fd. jaktparken och Sveriges största och 200 år gamla blodbok. Är du intresserad av en lokal i Kronetorp herrgård så hänvisar vi till deras intresseanmälan.

Burlövs Bostäder erbjuder många möjligheter bland deras fastigheter. Allt från bankverksamhet till restauranger. Oavsett dina behov och ambitioner så finns det stora möjligheter att hitta en lösning som passar just den typ av lokal du söker. Lokalerna finns både i centrum eller ute i deras bostadsområde. Är du intresserad av en lokal i Burlövs Bostäder så hänvisar vi till deras hemsida.

 

VAD ÄR DETTA?

lg_kronetorpStaden_symbolKronetorpstaden är en del av Burlöv som kommer att utvecklas under de kommande åren. Visionen är att det ska bli en heterogen stadsdel som skapas med innovativ teknik, miljöbygge och en hög grad av miljötänk. Både Kronetorpstaden och den här hemsidan är ett samarbete av olika parter.

Läs mer om vilka som medverkar här.

NYHETSBREV

Gå med!