Illustartion av Kronetorp Park ABs bostadsrätter. Illustrationen kan komma att justeras eller ändras (illustration Kronetorp Park AB)

Hyresrätter

 

Visionen är att i Kronetorpstaden växer högre bebyggelse upp närmast stationen och att all stadens service finns tillgänglig. Tanken är att kvarteren vid stadsparken kommer att få lokaler i entréplanet ut mot parken, bostäder som utblickar över aktivt parkliv, och närhet till bad, idrott och skola.

Visionen är att man i trädgårdsstadskvarteren vid den gröna loopen blandar gatuhus och atriumhus med små stadsvillor, trädgård och odling finns nära för alla. I Kronetorp Park (som byggs och förvaltas av Kronetorp Park AB) kommer det byggas moderna och hållbara lägenheter med planerad byggstart första kvartalet 2015. De kommer att omges av butiker, kontor, skolor, förskolor, fritidsgårdar, badhus samt andra servicefunktioner. Alla Kronetorp Parks bostadsrätter kommer att vara byggda på ett hållbart sätt och miljöteknik kommer att vara integrerad i lägenheternas funktionalitet.  Är du intresserad av en bostad i Kronetorp Park så är du välkommen att fylla i en intresseanmälan eller ställa dig i deras bostadskö.

Även Burlövs Bostäder kommer att bygga nya bostäder i Kronetropstaden. Läs mer om detta på deras hemsida.

 

 

 

 

 

 

 

VAD ÄR DETTA?

lg_kronetorpStaden_symbolKronetorpstaden är en del av Burlöv som kommer att utvecklas under de kommande åren. Visionen är att det ska bli en heterogen stadsdel som skapas med innovativ teknik, miljöbygge och en hög grad av miljötänk. Både Kronetorpstaden och den här hemsidan är ett samarbete av olika parter.

Läs mer om vilka som medverkar här.

NYHETSBREV

Gå med!